České energetické centrum

26.08.2012 23:07

Energetické Centrum je společnost působící v oblasti energetiky, a to především ve dvou oblastech dodávka energií (elektřina, plyn) a poradenství v oblasti elektroenergetiky.

Přestože jde o ryze technický obor, společnost se snaží k němu přistoupit tak, aby problematiku přiblížili široké veřejnosti i bez hlubších technických znalostí a dovedností.

Kontakty na společnost ČEC

České energetické centrum
Václavském náměstí 2,
Praha 1, 10100

Telefon: 840 888 889

Email: info@energetickecentrum.cz

Poslední novinky ze společnosti Českého energetického centra

16. 8. 2012

Asistenční služby Českého Energetického Centra využily za pět měsíců stovky domácností.
Poruchy spotřebičů, havárie, ucpané odpadní potrubí a kanalizace, či odblokování zabouchnutých domovních dveří – to jsou nejčastější důvody, proč zákazníci Českého Energetického Centra volají asistenční linku. Právní a zdravotní asistence – z logiky věci – nejsou žádané s takovou frekvencí, přesto i o ně zájem roste, např. u zdravotní asistence je nejčastěji poptávka po zajištění a úhradě odvozu ze zdravotnického zařízení a o odborné rady po telefonu. 

27.7.2012

Klamavé praktiky společnosti X Energie: podáváme stížnost na ERÚ. České Energetické Centrum a.s. a České Energetické Centrum Jih s.r.o., v souladu se svým Etickým kodexem, vyzývá své zákazníky k opatrnosti a k pečlivé úvaze při podepisování plné moci obchodním zástupcům.

2. 7. 2012

České Energetické Centrum a České Energetické Centrum Jih snížilo ceny zemního plynu. Vyvolalo to silnou odezvu konkurence.

 

zdroj informací: https://www.energetickecentrum.cz/