Elektrorevize

23.04.2013 23:19

Pravidelně prováděné elektrorevize jsou hlavním předpokladem bezpečného provozu všech elektrozařízení. Revizní technici provádějící elektrorevize většinou nabízí komplexní služby týkající se revizí elektrických zařízení.

Elektrorevize od profesionálů

Pravidelně prováděné elektrorevize jsou základním předpokladem bezpečného provozu veškerých elektrospotřebičů a elektrozařízení. Neprovádění elektrorevize je naproti tomu porušením zákona. Elektrorevize smí provádět pouze kvalifikovaní a proškolení revizní technici. Elektrorevize zahrnují revize elektroinstalací, elektrospotřebičů, elektrorozvaděčů, elektrorozvodů, hromosvodů, elektrického nářadí a strojů.

Revize elektrospotřebičů

Revizní technici většinou v rámci elektrorevizí provádí také revize elektrospotřebičů. Hlavními devizami revizních techniků provádějících revize elektrospotřebičů by měly být mnohaleté zkušenosti, profesionální a rychlá práce, špičková měřicí technika, kvalitní zpracování dat a s tím spojená přehledná evidence evidovaných elektrozařízení. Revizní technik elektro přijede na místo revize na základě objednávky zákazníka. Před zahájením a podle potřeby také v průběhu revize elektrospotřebičů konzultuje revizní technik elektro svůj postup se zákazníkem, aby revidovaná zařízení a objekty byly během provádění elektrorevize náležitě přípraveny z důvodu zajištění bezpečnosti osob a majetku. Revizní technici mohou svým klientům zajistit také opravy zjištěných závad a nesrovnalostí.

Revizní technik elektro

Na území České republiky nabízí a provádí elektrorevize různá servisní centra a firmy. Každý revizní technik elektro by měl mít bohaté zkušenosti nejen s revizemi v domácnostech, ale také s elektrorevizemi velkých objektů. Výhodou využití komplexních služeb servisního centra je spolehlivost a také bezstarostnost, protože vás o blížících se revizních lhůtách bude informovat váš revizní technik elektro s dostatečným předstihem. Svěřte své elektrorevize a revize elektrospotřebičů pouze zkušeným a prověřeným revizním technikům.