ELIMON a.s.

26.08.2012 23:35

Společnost ELIMON a.s. působí na trhu od roku 2004. V počátcích se ELIMON a.s. soustřeďoval na poskytování energetických auditů, poradenství a návrhy optimalizace provozování energetického hospodářství svých zákazníků.
Postupem času prošla společnost ELIMON a.s. rozšířila své portfolio o nabídku energetických komodit (elektřina, plyn, uhlí, biomasa) tak, aby byla schopna zajistit svým klientům komplexní dodávku včetně doprovodných služeb a servisu.

Kontakty na společnost Elimon:

Elimon, a.s.
Bělohorská 261/37
169 00 Praha - Břevnov

Zákaznická linka: +420 220 512 422

E-mail: info@elimon.cz

Novinky akce a bonusy společnosti Elimon

Zvýhodněný tarif u elektřiny - produktová řada Svěží energie

V případě, že zákazník bude odebírat od naší společnosti obě komodity – elektřinu i plyn – stálý měsíční poplatek za elektřinu mu nebude účtován...

Odměna za získání nového zákazníka

Odměňujeme své stávající zákazníky, pokud doporučí ELIMON a.s. svým známým, a ti s námi podepíší smlouvu.

ELIMON a.s. na Facebooku + soutěžní hra

Chcete mít přístup k akcím, bonusům? Zajímají Vás novinky a způsoby, jak ušetřit na dodávkách elektřiny a plynu? Přejděte na náš profil na síti Facebook a staňte se fanoušky ELIMON a.s.! Informace o cenách a dění na trhu s elektřinou a plynem, zprávy o aktuálních akcích, bonusech a soutěžích - to vše budete mít k dispozici od této chvíle pohodlně, čerstvě a hlavně zadarmo přímo v proudu facebookových novinek.

Akce pro držitele průkazů ZTP nebo ZTP/P

Držitelé průkazů ZTP a ZTP/P mohou získat u ELIMON a.s. slevy na dodávky plynu.

 

zdroj informací:https://www.elimon.cz/