EP ENERGY TRADING, a.s.

28.08.2012 22:48

EP ENERGY TRADING, a.s je obchodní společnost zaměřená na dodávku elektrické energie a plynu zákazníkům všech kategorií.

Elektřinu dodává tedy jak domácnostem, tak i firmám. EPET klade důraz na odbornou a profesní kvalitu svých procesů a zaměstnanců. 

Kontakt na společnost EP ENERGY TRADING, a.s

EP ENERGY TRADING, a.s.       
Klimentská 46
110 02 Praha 1    

Telefon: +420/255 707 099
Fax: +420/255 707 091  
E-mail:info@epet.cz

Aktuality a tiskové zprávy společnosti

 

United Energy Trading se mění na EP ENERGY TRADING

21.8.2012 – United Energy Trading mění jméno na EP ENERGY TRADING – skupina EP ENERGY zahajuje expanzi na českém retailovém trhu

Efektivnější integrace prodejní divize pod silnou značku a růst na retailovém energetickém trhu. Především to skupina EP ENERGY očekává od změny korporátní identity své dceřiné společnosti United Energy Trading, která od začátku října na trhu působí pod názvem EP ENERGY TRADING. Změna jména souvisí zejména s novými obchodními cíli – EP ENERGY TRADING, která patří mezi přední dodavatele elektřiny a zemního plynu firemním zákazníkům, se totiž intenzivně zaměří na segment domácností. Konkurovat při tom chce největším hráčům na trhu.

UET se přihlásila k dodržování Etického kodexu obchodníka

21.8.2012 – Společnost United Energy Trading, a.s., se přihlásila k dodržování Etického kodexu obchodníka v energetických odvětvích, který byl vydán Energetickým regulačním úřadem v červenci tohoto roku. „Vnímáme iniciativu ERÚ jako významný krok v boji proti nekalým praktikám některých obchodníků,“ uvedl František Čupr, generální ředitel UET. 

 

Tržby UET za první pololetí přesáhly 4 miliardy Kč

20.7.2012 – Společnost United Energy Trading, a.s., zaznamenala v prvním pololetí letošního roku tržby ve výši 4,2 miliard Kč. Objem prodané energie koncovým zákazníkům v tomto období dosáhl 924 GWh elektřiny a 983 GWh zemního plynu.